top of page
PHOTO-2019-11-12-17-55-02.jpg
Icoon-vis-zwart.png

Verse vis

alléén vrijdag bakdag!
IMG_9401.JPG

Elke dag wordt verse vis bij mij aangeleverd. Misschien niet altijd dezelfde soort en prijs (dagprijzen), maar wél altijd vers ! 

Het liefst zou ik álle dagen en op elk uur van de dag alle soorten vis en zeevruchten in mijn winkel hebben. Maar ... omdat vers écht vers moet zijn en weggooien jammer is, kan dat niet en zal je toch wel eens achter het net vissen. Wees er daarom vroeg bij of bestel van tevoren!


Wil je echt zeker zijn een bepaalde soort op tafel te hebben? Geef me dan één of meer dagen van te voren je bestelling door, dan zorg ik dat het voor je klaar ligt. Op verzoek gevacumeerd. Kreeft, oesters, coquilles, mosselen, roodbaars, forel, zeeduivel ......

Op bestelling kan ik ook een mooie schotel of high-sea voor je maken. Voor meer informatie bekijk mijn pagina "bestellen". Bel me of stuur een bericht (contactpagina), dan bespreken we je persoonlijke wensen.

Haring & meer ...

Trakteer jezelf of een ander op een lekkere haring mét of zonder uitjes, of op broodje paling of krabsalade? Waai maar eens binnen, of kom er even gezellig voor zitten. 

 

Gebakken kibbeling of lekkerbek? Die bak ik alléén op vrijdag!

IMG_9403.JPG

naar

vega

Wil je verse vis gevacumeerd mee naar huis? Vraag er gerust om in de winkel!

Nog meer vis ...

IMG_9242.JPG

In mijn keuken achter de winkel maken we elke dag nieuw voor jou vismaaltijden, vissalades, visgerechtjes en pokebowls. 

Ook hier geldt ... vers moet écht vers zijn en weggooien is jammer. Dus wees er op tijd bij!

 

En dan zou ik nog bijna de heerlijke vissoep en bisque vergeten! 

bottom of page